Opšti kurs Španskog

Trajanje ČASA : 60MIN

SISTEM NASTAVE : ONLINE u realnom vremenu

Pružamo vam priliku da savladate ovaj lep jezik iz udobnosti svog doma. Naši stručni nastavnici će vas voditi kroz dinamičan i interaktivan program koji se prilagođava vašem nivou znanja i brzini učenja. Fleksibilni raspored časova omogućava vam da prilagodite učenje svojim obavezama. Bez obzira da li učite španski jezik iz poslovnih, putničkih ili ličnih razloga, naša online škola će vam pomoći da postignete svoje jezičke ciljeve efikasno i sa samopouzdanjem.

Nivo : Početni , Srednji , Napredni

Upis : U toku cele godine

“S jezicima ste bilo gde kod kuće.“

Edward De Waal

Opis

OPCIJE POHADJANJA KURSA

GRUPNI ONLINE ČASOVI

Trajanje Časa : 60MIN

Časovi se održavaju dva puta nedeljno u dogovorenim terminima. Grupe su sačinjene od maksimum 5 polaznika. Grupni časovi španskog jezika predstavljaju dinamičan način da učite jezik u zajednici sa drugim polaznicima. Ovi časovi omogućavaju vam da razvijate komunikacione veštine kroz interakciju sa kolegama, podstičući međusobno učenje i saradnju. Časove radimo kroz različite teme, vežbe i diskusije, prilagođavajući se potrebama grupe. Grupna dinamika pruža vam priliku da vežbate različite aspekte jezika, poput slušanja, govora, čitanja i pisanja, kroz raznovrsne interakcije. Pored učenja jezika, grupni časovi omogućavaju vam i da razvijate socijalne veštine, upoznajete nove ljude i delite iskustva sa različitih jezičkih pozadina. Pre početka kursa radimo test koji treba da odredi vaše trenutno poznavanje jezika a nama da više informacija u koju grupu da vas ubacimo.

TESTIRANJE JE BESPLATNO !

8000rsd/mes

INDIVIDUALNI ONLINE ČASOVI

TRAJANJE ČASA : 60min

Usluga individualnih časova španskog jezika pruža vam potpunu personalizaciju učenja. Sa posvećenim nastavnikom samo za vas, ovaj pristup omogućava da se fokusirate na svoje specifične jezičke ciljeve i potrebe. Nastavnik će prilagoditi materijale, tempa i sadržaje vašem nivou znanja i interesovanjima, omogućavajući vam ubrzan i efikasan napredak. Bez ometanja od drugih polaznika, imate potpunu slobodu da postavljate pitanja, vežbate tačno ono što vam je potrebno i dobijate nepodeljenu pažnju nastavnika. Individualni časovi su idealni za intenzivno učenje i postizanje jezičke kompetencije brže nego ikad. Obavezna je uplata za prvih 5 časova , a nakon toga se dogovara dimanika plaćanja budućih časova. I kod individualnih časova prvo radite TEST koji za cilj ima da nam pokaže kakvo je vaše trenutno znanje jezika.

TESTIRANJE JE BESPLATNO !

1850rsd/čas

Cilj 

Koji su benefiti završrnog opšteg kursa

Z

Razvoj samopouzdanja

Uspešno savladavanje osnovnog kursa španskog jezika podići će vaše samopouzdanje i ohrabriti vas da nastavite sa učenjem i usavršavanjem jezika.

Z

Veći izbor poslova

Poznavanje španskog jezika otvara vrata brojnim poslovnim mogućnostima, jer mnoge kompanije zahtevaju ili preferiraju zaposlene koji se mogu sporazumevati na španskom jeziku.

Z

Unapređenje obrazovanja

Poznavanje španskog jezika će vam pomoći da bolje razumete nastavni materijal na španskom jeziku i otvoriti vrata za eventualne studije na španskom govornom području.

Z

Lakše putovanje

Španski jezik se koristi u velikom broju zemalja, pa će vam poznavanje ovog jezika olakšati putovanja i snalaženje u različitim zemljama i kulturama koje koriste baš Španski.

Z

Poboljšana komunikacija

Steći ćete osnovno znanje španskog jezika koje će vam omogućiti da efikasnije komunicirate kako u svakodnevnim situacijama, tako i u profesionalnom okruženju.

Priče o nama

Šta naši polaznici kažu

“Završila sam kurs opšteg španskog jezika , u jako kratkom roku sam naučila da se sporazumevam u basic osnovi. Nastavljam definitivno sa učenjem na višem nivou jer sa prezadovoljna sa ONLINE časovima koje mi ova škola pruža.

Milica

Kurs : Osnovni Španski

Završio sam kurs španskog jezika i ne mogu biti zadovoljniji postignutim rezultatima. Ovo iskustvo je bilo izvanredno – od samih početaka do kraja kursa. Kroz raznovrsne lekcije, vežbe i konverzacije, uspeo sam da unapredim svoje jezičke veštine znatno više nego što sam očekivao.  Hvala Zorani što mi je omogućila da ostvarim ovaj jezički napredak!

Milan

Kurs : Napredni Španski

Kontaktiraj nas vec danas!

Ukoliko se prijavite za neki od naših kurseva online odobravamo vam 10% popusta na prvi mesec. Broj mesta je ograničen , stoga požurite!

Posalji upit