Polu-Individualni kurs Engleskog

Trajanje ČASA : 60MIN

SISTEM NASTAVE : ONLINE u realnom vremenu

Poluindividualni kurs engleskog jezika pruža najbolje od oba sveta – priliku za individualizovanu pažnju od strane nastavnika, ali i interakciju sa jos jednom osobom na času. Ovaj format omogućava da se dublje usmerite na svoje jezičke ciljeve, dok istovremeno vežbate komunikaciju i saradnju sa drugim članom.

Nivo : Početni , Srednji , Napredni

Upis : U toku cele godine

Učenje drugog jezika nije samo učenje različitih reči za iste stvari, nego i učenje drugog načina razmišljanja o stvarima

Flora Lewis

Opis

OPCIJE POHADJANJA KURSA

POLUINDIVIDUALNI ONLINE ČASOVI

Trajanje Časa : 60MIN

Časovi se održavaju dva puta nedeljno u dogovorenim terminima. Radi se u timu od 2 polaznika. Pre početka kursa radimo test koji treba da odredi vaše trenutno poznavanje jezika a nama da više informacija kako da vas pozicioniramo.

TESTIRANJE JE BESPLATNO !

9500rsd/mes

Cilj 

Koji su benefiti 

Z

Razvoj samopouzdanja

Uspešno savladavanje osnovnog kursa engleskog jezika podići će vaše samopouzdanje i ohrabriti vas da nastavite sa učenjem i usavršavanjem jezika, kako biste postali još veštiji u komunikaciji na engleskom jeziku.

Z

Pristup informacijama

Kada znate engleski jezik, moći ćete pristupiti bogatijem izvoru informacija na internetu, uključujući knjige, članke, video materijale i različite resurse na engleskom jeziku.

Z

Veći izbor poslova

Poznavanje engleskog jezika otvara vrata brojnim poslovnim mogućnostima, jer mnoge kompanije zahtevaju ili preferiraju zaposlene koji se mogu sporazumevati na engleskom jeziku.

Z

Unapređenje obrazovanja

Poznavanje engleskog jezika će vam pomoći da bolje razumete nastavni materijal na engleskom jeziku i otvoriti vrata za eventualne studije na engleskom govornom području.

Z

Lakše putovanje

Engleski jezik je globalno prihvaćen kao lingua franca, pa će vam poznavanje ovog jezika olakšati putovanja i snalaženje u različitim zemljama i kulturama.

Z

Poboljšana komunikacija

Steći ćete osnovno znanje engleskog jezika koje će vam omogućiti da efikasnije komunicirate sa engleskim govornicima, kako u svakodnevnim situacijama, tako i u profesionalnom okruženju.

Priče o nama

Šta naši polaznici kažu

“Završio sam poluindividualni kurs engleskog jezika i prezadovoljan sam. Dobio sam priliku za lični fokus i podršku od nastavnika, dok smo u maloj grupi zajedno vežbali konverzaciju i interakciju. Ovo iskustvo je unapredilo moje veštine i samopouzdanje u govoru.”

Janko

Kurs : Napredni Engleski

Poluindividualni kurs engleskog je zaista sjajna kombinacija. Zorana je prilagodila časove prema mojim potrebama, a grupne diskusije su mi omogućile da vežbam slušanje i odgovaranje na različite načine govora. Preporučujem ovaj kurs svima koji žele individualizovano učenje uz blagu dozu socijalne interakcije.

Teodor

Kurs : Osnovni Engleski

Pošalji Online Prijavu Danas!

Ukoliko se prijavite za neki od naših kurseva online odobravamo vam 10% popusta na prvi mesec. Broj mesta je ograničen , stoga požurite!

Posalji prijavu