Konverzacijski Engleski

Trajanje ČASA : 60MIN

SISTEM NASTAVE : ONLINE U RELALNOM VREMENU

Časovi konverzacijskog engleskog jezika fokusiraju se na praktične veštine koje vam omogućavaju da samouvereno komunicirate na engleskom jeziku u svakodnevnim situacijama. Ova usluga pruža vam priliku da unapredite svoju konverzacijsku veštinu kroz raznovrsne teme, simulacije realnih razgovora i korisne jezičke savete.

Nivo : Početni , Srednji , Napredni

Upis : U toku cele godine

“Drugačiji jezik je drugačija vizija života.“

Federico Fellini

Opis

OPCIJE POHADJANJA KURSA

GRUPNI KONVERZACIJSKI ČASOVI

Trajanje Časa : 60MIN

Časovi se održavaju dva puta nedeljno u dogovorenim terminima. Grupe su sačinjene od maksimum 4 polaznika pa je sam rad na časovima dosta zanimljiviji. Ako smatrate da vam je lakše da u manjoj grupi funkcionišete i učite onda je ovo prava opcija za vas. Pre početka kursa radimo test koji treba da odredi vaše trenutno poznavanje jezika a nama da više informacija u koju grupu da vas ubacimo.

TESTIRANJE JE BESPLATNO !

9500rsd/mes

INDIVIDUALNI KONVERZACIJSKI ČASOVI

TRAJANJE ČASA : 60min

Individualni konverzacijski čas engleskog jezika pruža vam jedinstvenu priliku da dublje uronite u svet engleskog govornog jezika. Sa posvećenim nastavnikom samo za vas, ovaj čas omogućava da se usredsredite na razgovornu veštinu, poboljšate izgovor, proširite vokabular i steknete samopouzdanje u komunikaciji. Bez ometanja drugih polaznika, imate slobodu da postavljate pitanja, diskutujete o temama koje vas zanimaju i vežbate interakcije koje su vam najpotrebnije. Nastavnik će prilagoditi čas vašim interesovanjima i ciljevima, omogućavajući vam da napredujete u konverzaciji na engleskom jeziku na način koji je najefikasniji za vas. I ovde prvo radite TEST koji za cilj ima da nam pokaže kakvo je vaše trenutno znanje jezika. Obavezna je uplate 5 prvih časova odjednom , a nakon toga dogovaramo dinamiku plaćanja časova.

TESTIRANJE JE BESPLATNO !

2300rsd/čas

Cilj

Koji su benefiti završrnog konverzacijskog kursa 

Z

Razvoj samopouzdanja

Završetak kursa konverzacije omogućava vam da se osećate samouverenije u komunikaciji na engleskom jeziku, bez obzira na temu ili situaciju.

Z

Sposobnost za spontane razgovore

Nakon kursa, imaćete veću sposobnost za brze i spontane razgovore, što je ključno za interakciju u realnim životnim situacijama.

Z

Bolja tečnost i izražavanje

Kroz vežbe konverzacije i priliku da se redovno praktikuje govor, postići ćete veću tečnost i sposobnost jasnog izražavanja u svakodnevnim razgovorima.

Z

Lakše putovanje

Engleski jezik je globalno prihvaćen kao lingua franca, pa će vam poznavanje ovog jezika olakšati putovanja i snalaženje u različitim zemljama i kulturama.

Priče o nama

Šta naši polaznici kažu

“Završila sam konverzacijski kurs engleskog i oduševljena sam rezultatima! Sada se osećam mnogo sigurnije u razgovorima na engleskom jeziku, vokabular mi se proširio, a odredjeni izrazi postali su mi svakodnevica. Nastavnica je bila sjajna i pružili su mi podršku tokom celog kursa.

Jovana

Kurs : Konverzacijski engleski

Kurs konverzacije je bio tačno ono što sam tražo za poboljšanje svog engleskog. Sada mogu lako da učestvujem u diskusijama na poslu i sa prijateljima na engleskom jeziku , jer u firmi imamo veći broj stranaca.

Bojan

Kurs : Konverzacijski engleski

Kontaktiraj nas vec danas!

Ukoliko se prijavite za neki od naših kurseva online odobravamo vam 10% popusta na prvi mesec. Broj mesta je ograničen , stoga požurite!

Posalji upit