Opšti kurs Engleskog

Trajanje ČASA : 60MIN

SISTEM NASTAVE : ONLINE

 Bez obzira na vaš nivo znanja, naš opšti kurs engleskog jezika prilagođen je svima, pružajući vam siguran korak ka samouverenoj komunikaciji na jednom od najrasprostranjenijih jezika sveta.

Nivo : Početni , Srednji , Napredni

Upis : U toku cele godine

“Učiti drugi jezik je kao postati druga osoba.“

Haruki Murakami

Opis

OPCIJE POHADJANJA KURSA

GRUPNI ONLINE ČASOVI

Trajanje Časa : 60MIN

Časovi se održavaju dva puta nedeljno u dogovorenim terminima. Grupe su sačinjene od maksimum 5 polaznika pa je sam rad na časovima dosta zanimljiviji. Ako smatrate da vam je lakše da u manjoj grupi učite Engleski jezik onda je ovo prava opcija za vas. Pre početka kursa radimo test koji treba da odredi vaše trenutno poznavanje jezika a nama da više informacija u koju grupu da vas ubacimo.

TESTIRANJE JE BESPLATNO !

8500rsd/mes

INDIVIDUALNI ONLINE ČASOVI

TRAJANJE ČASA : 60min

Naša usluga individualnih časova  jezika prilagođena je potrebama svakog polaznika, omogućavajući im personalizovanu pažnju i brži napredak u učenju Engleskog jezika. Dobićete jedan-na-jedan interakciju sa iskusnim nastavnikom koji će se fokusirati isključivo na vaše jezičke ciljeve i slabosti. Bez obzira da li učite strani jezik radi posla, putovanja ili akademske svrhe, individualni časovi omogućavaju prilagođeno učenje koje će vam pomoći da brže postignete svoje jezičke ciljeve. Obavezna je uplata za prvih 5 časova , a nakon toga se dogovara dimanika plaćanja budućih časova. I kod indivualnih časova prvo radite TEST koji za cilj ima da nam pokaže kakvo je vaše trenutno znanje jezika.

TESTIRANJE JE BESPLATNO !

2000rsd/čas

Cilj 

Koji su benefiti završrnog opšteg kursa

Z

Razvoj samopouzdanja

Uspešno savladavanje osnovnog kursa engleskog jezika podići će vaše samopouzdanje i ohrabriti vas da nastavite sa učenjem i usavršavanjem jezika, kako biste postali još veštiji u komunikaciji na engleskom jeziku.

Z

Pristup informacijama

Kada znate engleski jezik, moći ćete pristupiti bogatijem izvoru informacija na internetu, uključujući knjige, članke, video materijale i različite resurse na engleskom jeziku.

Z

Veći izbor poslova

Poznavanje engleskog jezika otvara vrata brojnim poslovnim mogućnostima, jer mnoge kompanije zahtevaju ili preferiraju zaposlene koji se mogu sporazumevati na engleskom jeziku.

Z

Unapređenje obrazovanja

Poznavanje engleskog jezika će vam pomoći da bolje razumete nastavni materijal na engleskom jeziku i otvoriti vrata za eventualne studije na engleskom govornom području.

Z

Lakše putovanje

Engleski jezik je globalno prihvaćen kao lingua franca, pa će vam poznavanje ovog jezika olakšati putovanja i snalaženje u različitim zemljama i kulturama.

Z

Poboljšana komunikacija

Steći ćete osnovno znanje engleskog jezika koje će vam omogućiti da efikasnije komunicirate sa engleskim govornicima, kako u svakodnevnim situacijama, tako i u profesionalnom okruženju.

Priče o nama

Šta naši polaznici kažu

“Završila sam kurs opšteg engleskog jezika i moram reći da sam više nego zadovoljna. Nastavnici su bili izuzetno stručni i ljubazni, a atmosfera na časovima je bila veoma prijatna. Kroz ovaj kurs sam stekla samopouzdanje u govoru, proširila rečnik i usavršila gramatiku, što mi je pomoglo da se sada osećam spremno za svaku situaciju na engleskom jeziku.

Marta

Kurs : Osnovni Engleski

Oduvek sam želeo da naučim engleski jezik, ali nisam znao odakle da počnem. Zahvaljujući ovom kursu, moj san se ostvario. Sada mogu slobodno komunicirati na engleskom jeziku, a zahvaljujući kvalitetnom nastavnom programu i odličnoj podršci instruktora, učenje je bilo zabavno i efikasno.

Marko

Kurs : Osnovni Engleski

Kontaktiraj nas vec danas!

Ukoliko se prijavite za neki od naših kurseva online odobravamo vam 10% popusta na prvi mesec. Broj mesta je ograničen , stoga požurite!

Posaljite upit